business - Spartan Sports

INVESTEER IN UW WERKNEMERS EN ERVAAR DE VOORDELEN

Samen met ons draag je enorm bij aan de work-life balans van je mensen. Ook dit is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een op maat aanpak maakt van jou nog meer een aantrekkelijke werkgever. We ontdekken graag hoe wij jouw onderneming kunnen helpen.

CREATING HEALTHY WORKPLACES

ZIJ GINGEN U VOOR

Spartan

SPORT OP HET WERK - WHY?

De gevolgen van Covid laten zich voelen tot op de werkvloer. Recent onderzoek toont aan meer dan de helft van alle Vlaamse werknemers kampt met overgewicht, fysieke klachten en mentale overbelasting. Ziekteverzuim in Vlaanderen stijgt dus en deze trend zal verder toenemen in de toekomst. Redenen hiervoor zijn o.a. ziekte, een negatieve werksfeer, de prestatiedruk en daarmee gepaarde stress. Dit alles leidt tot een enorme economische kost voor Vlaamse bedrijven. Investeren in het welzijn van werknemers en het terugdringen van ziekteverzuim staat dan ook alsmaar vaker op de agenda bij heel wat Vlaamse ondernemingen.

Het introduceren van sport op de werkvloer draagt bij tot: 

  1. medewerkers zowel fysiek als mentaal te versterken.
  2. een gezonde bedrijfscultuur te introduceren en stimuleren.
  3. een betere werksfeer en motivatie. 
  4. hogere betrokkenheid en trouwheid van je medewerkers. 
  5. een betere klantrelatie.
Sports
SPORTS

Sport met ons mee

Een aantal bedrijven kozen reeds voor het sportaanbod van Spartan Sports.

plaats je onerneming in the picture

Je hebt of werkt ongetwijfeld al in een geweldig bedrijf. Je begrijpt dus het belang van gezonde medewerkers. Zij spelen een belangrijke rol in de bedrijfsresultaten. Een fysiek en mentaal fitte werknemer is namelijk niet alleen veel productiever, maar voelt zich ook beter in zijn vel én is dus een aanwinst voor ieder bedrijf. Samen met ons draag je enorm bij aan de work-life balans van je mensen. Ook dit is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een op maat aanpak maakt van jou nog meer een aantrekkelijke werkgever. We ontdekken graag hoe wij jouw onderneming kunnen helpen.

BLOG

Succesvolle projecten

Na mijn eerste bevalling was ik enorm bijgekomen. Ondanks verschillende pogingen, slaagde ik er niet in om te vermageren. Je kan raden hoe frustrerend dat kan zijn. Hierdoor ben ik emotioneel geraakt en ook mijn sociaal leven werd negatief beïnvloed. Zo ben ik in contact gekomen met Spartan gym! De resultaten volgden al snel! Ik, die totaal geen ervaring had met sporten, ben nu aan mijn 3de maand toe en dit al met liefst 10 kilo minder!

Hanife

Eind 2016 heb ik Spartan Sports leren kennen. Een circuittraining waar ik al mijn agressie eens goed kon laten gaan 😅 Al snel ging ik vooruit, werd ik sterker en door de fijne sfeer ging ik na een half jaar zelfs twee maal per week. Ik had geen idee wat voor vooruitgang ik maakte, ik amuseerde me gewoon. Tot ik nu de foto's zie! Ik voel me fit en ben heel dankbaar voor de vele steun van Spartan Sports

Aurélie Froyen

Meermaals per week sporten met een drukke baan, een kind en een huishouden... het kan als je het maar graag genoeg wilt! Ik haal enorm veel energie uit het sporten en zit beter in mijn vel. En ik ben van mening: een fitte mom is een leukere mom 😁! Ik hou niet zo van de traditionele gym met de nodige traditionele toestellen maar heb eerder een fysieke challenge nodig die ik absoluut vind in de circuittrainingen van Spartan Gym. Ik gun mezelf die wekelijkse me-time momentjes om naar een betere versie van mezelf te werken!

Dorien Hutse

Na mijn tweede zwangerschap geraakte ik die extra kilo’s niet kwijt.... Zeer frustrerend wanneer je denkt alles geprobeerd te hebben. 😅🙄🙈 Tot mijn schoonzus Aurélie eind augustus voorstelde om eens een gratis proefles te volgen bij Spartan, een circuittraining die gericht is op kracht, vetverbranding en uithouding! Al snel maakte ik vooruitgang, voelde mij fitter en zag ik mijn lichaam langzaam veranderen. We zijn nu 9 maanden verder en ik ben heel trots op het resultaat! 😊😄 Dankjewel aan de coaches van Spartan Sports om de trainingen zo leuk te maken en de professionele begeleiding!

Mieke Geuns
  • IMG 6891D835A2C3 1 -
  • VOOR EN NA AURELIE -
  • VOOR EN NA DORIEN -
  • VOOR EN NA MIEKE -
ic instagram -
Follow us on the gram

Openingsuren

Contact

Rijksweg 390B, 3630 Maasmechelen, België

BTW BE07 0488 8706

Of bel ons op: +32 471 30 41 77

SPARTAN LOGO 1 transparant -

You're doing better than you think you are. We're proud of you. Keep going. You've got this!

© 2021 Spartansports
Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring  |   Cookieverklaring