Contact 4 Business - Spartan Sports
cc29ea bdc012dde84e431080a786af8cd1cc4a mv2 d 4608 2592 s 4 2 -

LET'S TALK

Laat hieronder je gegevens en je bericht achter. We nemen zo snel mogelijk terug contact met jou op.

Spartansports

Creating healthy Habits workplaces

Rijksweg 390B, 3630 Maasmechelen, België 

BTW BE07 0488 8706

business@spartansports.be 

IBAN BE96 7360 5144 2905

FAQ

Functioneel sporten is een vorm van fitness waarbij wordt gefocust op bewegingen die onderdeel zijn van het dagelijkse leven. In onze business vorm worden deze bewegingen dus gebaseerd op het functieprofiel van jouw medewerker. 

Enkele biedt onder meer volgende duidelijke voordelen:

  • Er is een beweeglijkheid component in alle oefeningen. Hierdoor verbeter je jouw mobiliteit, wat je ten goede komt in je dagelijks leven (optillen van een kind, dragen van winkeltassen, neerbuigen tijdens het oprapen, …).
  • Je verbetert je houding en went dus aan een hogere belastbaarheid. Hierdoor versterk je je houdingsspieren en verlaag je pijnen (o.a. rug, …).
  • Je levenskwaliteit verbetert aanzienlijk bij een frequente trainingsarbeid. Denk maar aan je mentale weerbaarheid en boost van je zelfvertrouwen!

Voor onze trainingen heb je enkel een handdoek, voldoende water en je motivatie nodig! Zorg ook zeker dat je degelijke sportschoenen aan hebt.

Tuurlijk niet! Onze lessen zijn geschikt voor elk niveau. Coaches zijn opgeleid om elke les zodanig samen te stellen dat een deelnemer van elk niveau zijn intensiteit aan de dag kan leggen en voor hem/haar voldoening creëren.

Ook starters zijn dus meer dan welkom. Iedereen moet ergens beginnen en daar houden we bij Spartan Sports zeker rekening mee. Als starter krijg je daarom extra aandacht en uitleg bij ons, zodat je op je eigen tempo kan groeien tot een sterker/fitter persoon! We merken ook dat de teamgeest motiverend werkt om vol te houden en sneller vooruitgang te boeken.

Zeker en vast niet! Samen bespreken we de deelnemende profielen. Onze lessen en/of sportdagen worden hierop afgestemd. Samen vinden we altijd de oplossing om al jouw medewerkers tevreden te stemmen! 

Ja. De sportverzekering voor mogelijke ongevallen (hout vasthouden) wordt steeds in ons aanbod inbegrepen.

Contact

business@spartansports.be

Rijksweg 390B 3630 Maasmechelen

BTW: BE0704888706

© 2021 Spartansports
Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring  |   Cookieverklaring